Sep 29, 2005

Sime Darby Engineering Sdn. Bhd.
PLO 336 Jalan Suasa,
Pasir Gudang Industrial Estate,
P.O.Box 55,
81707 Pasir Gudang,
Johor, Malaysia.
Address kat ataSa tU.. bUkan AlamaT rumah Aku... BAru sAt tadi aku Chek in my portal about my praktikum programe during this final break...
Aku ingatkan boleh dapat kat seKtor Awam... but its ok lah... SWasta tuuu.. kena plak this is MULTInasional company... syarikat besar tu.. kemungkinan aku dapat elaun pun tinggi... biasalah, kalo praktikal kat tempat Awam biasaNya tak DApat elaun... letih juGak kalo takdak elaun...
MAse daftar dulu Aku mintak KAt 2 tempat.. FIrst aku mintak kat tempat Aku [kota tinggi].. and for the 2nd choice aku mintak KAt area PAsir GUdang... dan inilah hasilnya...
hehehehe.. tak sabar rasenye nak praktikal serta mempratikalkan segala apa yang aku belajar selama niE... walaupun aku sedar bahawa dunia pekerjaan adalah lebih mencabar... akU pasti DApat mengharunginYA dengan tabaH...
ARIOUS AMIGOS!

6 comments:

sepet_kuku said...

pehhh dpt keje kat sime darby tueee..a'ahh ler burn..mmg tak sabar nak ko keje kat situ..elaun tinggi semua tinggi..so, nak banjer me kat mana ekk'..errmmm...hehehehe =p

*TAHNIAH..pengalaman itu haruslah digunakan sebaik mungkin...ingat, melangkah keahadapan bukan kebelakang*

puterakelana said...

thank u for your advice... kalo lepas prkatikal dapat keje kat sane lagi best.. taklah aku jadi menganggur..

Anonymous said...

Excellent, love it!
»

Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read free crazy frog ringtones Online pharmacy and ativan Financial advisor 2 18 Order phendimetrazine 180 http://www.1999-gmc-safari-window-problems.info/gmc-sonoma-pickup-truck-statistics.html Sarah blake hardcore video Search engine optimization ohio

Anonymous said...

Keep up the good work Weight+loss+tablets+with+caffeine attorney malpractice virginia Job description uk accounts orthopedic appliances dallas Quick weight loss tips diets Cucina kitchen faucets http://www.tadalafil-7.info/on-a-closer-look-nonsurgical-face-lift.html Accounting computer programs denver mattress manhattan dierks bentley Business logistics moving services transportation Ambien online without prescription replacing 1995 jeep grand cherokee laredo headlights Vaginal infection from vibrator girlfriend tax dependent Alberta gay ads

Bubbly Summer said...

Salam En. Abu Bakar,

Now after 3 years, ur still in sime darby. =)

*tabik spring!!*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...