Feb 5, 2006

[kEmBali kE UUM]

AKu sampai kat UUM pagi tadi tolak Tambah lebih Kurang pukul 6.30 a.m, perjalanaN 11 jam untk sampai ke sinie Sungguh MemenatkaN.. SAmpai jer kat koLej terus Aku melAntak tido.. letih Siuttt! so start malam niE aku dah Mula meMbuat kerja2 akhir to finish my rePort then SUBmit.. 

aKU kat Sinie mungkin dalam 2-3 haRI kot.. tapi adE company nak pakai KHIDmat aku 11-12hb nie.. tapI tak comfirm lagilah..SEBABnya? tempat Praktikal aku oFFer aku kerja kat situ.. rEport duty 13hb.. so aku tak buat Keputusan LAgi UNTuk tErima Offer coMpany kat sinie niE..

Apa pun keputusan AKu BerganTung kEpada KeadaAn..
aKU buka Friendster.. so adalah Member aku niE cakap jawa Nga AKu.. 
"burn....nyong arek kandani riko....nyong balik u 31 iki....tiket pun wes tuku... nek riko arek petuk karo nyong ora opo...nyong pun suwie rasak ne neng kono...yo urip jowo!!!!!iki baru tenanan WORLD ki...."

aGak2 apelah maknenye yerk.. NAntikan jaWApannYa..

ARIOUS AMIGOS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...