Nov 3, 2008

kE ALAM RuMAhtANGGA

Alhamdulillah.. pertamanya aku memanjatkan kesyukuran kepada Ilahi kerana dgn berkatNya aku dapat kembali mengakses blog ini.. manakan tidak, setelah sekian lama menyepikan diri sampai username & password pun lupa.. jenoh jgak lah nak akses benda alah nie..

Apapun.. sekarang nie dah hampir 6 bulan aku mendirikan rumahtangga bersama gadis pilihan.. & syukur juga kerana tak lama lagi aku @ kami akan dikurniakan cahaya mata yang pertama.. Hehehe.. tak sabar rasanya menanti ahli keluarga baru..
Kehidupan ku kini telah berubah sama sekali.. iyelah.. kalo dulu membujang lain ceritanya.. & sekarang bila dah beristeri lain plak citenya.. segala-galanya berubah.. tanggungjawab pun dah bertambah..
Tapi aku percaya, dgn rahmatNya.. aku pasti dapat memikul tanggungjawab ini dgn sebaik mungkin.. Aku doakan dirahmatilah & diberi kesihatan yang baik ke atas isteriku & kandungannya semoga selamat semuanya.. Amin..

3 comments:

Masy said...

oo diam2 dah kawen ye.. alhamdulillah... nk ucap selamat pengantin baru jugek n selamat menunggu anak itu yaa :)

tahniah~

mabk.abubakar said...

Hehehe.... diam2 ubi berisi...

kuncop said...

patut lar lama tak nampak, timbul jer dah berumah tangga rupanya. tahniah kuncop ucapkan pada burn. semoga mahligai yg dibina ini berkekalan sehingga akhir hayat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...