Feb 12, 2011

CARA MUDAH BLOGWALKING?

Blogwalking & dlm masa yang sama nak jana pendapatan? Mudah ker? Mcm maner? Apa pendapat korang mengenai blogwalking.. betul ke kalo ramai yang datang blog kita, kita bleh jana pendapatan yg lumayan? mcm mane plak tu?

Banyakkan persoalannyer.. tapi itulah yang bermain di fikiran aku sekarang nie.. nampak memang mudah..  BE kat blog aku nih.. bukan main bergaya lagi.. tapi hasilnyer hampeh.. apa silapnyer? Entahlah, aku pun malas nak amik pot sgt.. sebabnyer tujuan aku berblogging pada asalnyer hanya untuk suka-suka jerk.. 

Dalam aku berblogwalking, bace entry korang.. ada mcm2 kisah.. tak kurang jugak ada yg bagi tips mcm maner nak up traffic korang..& seterusnya dpt haasil lumayan..Salah satunyer mcm yang cuba diperkenalkan oleh Blog Jiwa Kacau nie..
Blogwalking Software New Version

5 comments:

YUL said...

aku sebenarnya tak berapa paham sangat bro, entri beliau tu, huhu,

Peace Editor said...

kalo org klik ad ko tu dapat la duit kot. hehe.

iwan_dextrous said...

hihihi..mcm malas lak..psl buat blog nie pun ske2 je..hahaha

~ Cik Azz ~ said...

Sama laa...

Nak dapatkan 10hengget seminggupun jenuh...

uang mudah said...

Best lah ni tips.... thank's

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...