Apr 22, 2011

AMITABH BACHCHAN TULIS BLOG 1000 PERKATAAN SEHARI!


AMITABH BACHCHAN merupakan aktor tidak asing di alam Bollywood, tetapi adakah anda tahu di dalam kesibukan tugasan harian.. beliau masih sempat menaip 1000 perkataan sehari di dalam blognya..

17 April 2011, merupakan tarkikh ulang tahun ke-3 pembabitan beliau di dalam dunia blog yang menceritakan mengenai keluarga, kepercayaan spiritual dan mengemaskinikan keadaan kesihatannya, rancangan melancong serta corak tidurnya.

Setiap mesej Amitabh menarik pembaca yang ramai serta ratusan ulasan daripada rakyat India yang menganggapnmya sebagai tokoh bapa kebangsaan.

“Terima kasih kerana kehadiran anda,” kata Amitabh kepada peminat yang mengucapkan tahniah kepadanya sempena detik bersejarah itu dalam laman blognya.


6 comments:

nasri said...

giler lah.. rajin gler update blog..tp xpe.. dah popular mmg la smangat nk post pnjang2.. rmai yg nk bca.. kalau aku buat 1000 gak, alamatnya ak sorg je la yg bca smpai abes..haha!

burnkelana said...

hahaha.. tahu takpe.. kalo dah popular tu, ada ajer orang yg nak bace..

DODOL said...

huih...mcm x caya je 1000 perkataan. dol nak buat 1 ari pun dok pk2 dlu...
hahaha...baguih la...

burnkelana said...

dia orang seni.. banyaklah idea nak cite tu.. hehehe

LittleGurl said...

tade ke link blog amitabh bachan ne?hoho

burnkelana said...

click jer kat gambor tu.. ada link ke blog dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...