Nov 29, 2011

Imej Seram Dalam Lagu Malaysian Boy?


Aku just nak share ngan korang tentang satu lagi penemuan terbaru kelibat yang tak ingin anda lihat, dan kali ini melibatkan video klip lagu Malaysian Boy yang semakin hangat dipasaran nyayian Altimet, Dj Fuzz, Ila Damiaa, Point Blanc, Rabbit Mac..

Kesahihan imej tersebut belum dapat dipastikan lagi.. tapi sudah ramai yang telah memperkatakan tentangmya.. apapun kita tunggu komen dari penerbit klip lagu tersebut.

Bagi yang nak tengok sangat imej tu.. meh layan video youtube kat bawah ni..



Dah tengok? Nampak tak? so apa pendapat korang?






   

11 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

uishhhh ye ke.. serammmm

Oong-ong said...

xdpt nk tgk..youtube kene blockkk

burnkelana said...

Oong-ong.. youtube sape yg kena block?

khairul said...

tenet slow la plak

Beckhrooy said...

tak nampak pa2 pun

burnkelana said...

Beckhrooy.. tengok ngan mata hati.. hehehe

burnkelana said...

tengok sebelah kanan penyanyi wanita tu.. warna putih.

Anonymous said...

imej badan goyang-goyang adalehh, yang lain tak nampak pulak

burnkelana said...

ada tu.. cer tengok betul2.. blah kanan kaler baju warna putih separuh badan jerk..

soooooour said...

pelakon tambahan kot..haha

Anonymous said...

sebab penyanyi pompuan tu pkai xsenonoh..antu tu jeles so dia enterprem..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...