Feb 6, 2012

Tong Sampah Kalis Bom



Sebanyak 100 buah tong sampah kalis bom akan di tempatkan di jalan raya di London bagi menghadapi Sukan Olimpik 2012.

Langkah ini adalah bertujuan sebagai langkah keselamatan dan ideanya datang dari bekas pelajar London School of Econimics.

Tong sampah tersebut akan diletakkan di kawasan-kawasan tumpuan antaranya  di kawasan-kawasan kewangan London.






    


6 comments:

Ain Dzaya said...

hahahaha..ada jugak!

Apa petanda dia jodoh kita? ♥

onie said...

hebat gila tong sampah ni

Koding said...

Mahal dan canggih tong ni..

khairul said...

tong pon kalis bom ?

Zaki Muhammad said...

ha?
untuk apa pula,
perlu ke?
hehe singgah sini
sambil follow kamu

Pan Asia said...

Wahhh... Takut.. buat lah macam2 nanti ade yg letak bom dalam bola... meletup kat thg padang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...