Feb 2, 2011

JANDA HANGAT!

Janda 28 tahun memang tak serik buat maksiat bila dicekup kali ke-2 sebab berkhalwat bersama pasangan berlainan dalam serbuan di rumah kosong di Kampung Lembaga, awal pagi kelmarin, lebih mengejutkan seorang lagi janda berusia 29 tahun juga ditemui dalam bilik di rumah berkenaan bersama temannya.

Serbuan kira-kira jam 8.30 pagi itu membabitkan sepasukan Skuad Amru bersama Pegawai Penguat Kuasa Jabatan Hal Ehwal Agama Islam Kelantan (JAHEAIK) diketuai Penolong Penguatkuasa Agama Jajahan, Husnie Adabi Abdul Kadir.

Both pasangan tu dikatakan menerobos masuk ke rumah terbabit menerusi tingkap berikutan tindakan pemiliknya mengunci pintu.


Anuar Hashim bagitahu, serbuan dibuat selepas menerima maklumat spy awam berhubung kehadiran dua lembaga yang asyik bermadu kasih dalam rumah berkenaan.


Pegawai penguat kuasa juga terpaksarela memanjat rumah itu menerusi tingkap untuk buat pemeriksaan terhadap kediaman berkenaan, namun tak sempat tahan lembaga tersebut yang berjaya menghaibkab diri.

“Bila kitaorang masuk jer rumah tu, kitaorang jumpe 2 janda yang mana  sorang daripadanya pernah ditangkap khalwat sehari sebelumnya di Kampung Jerek Kaling.

Walaupun badut lelaki masing-masing terlepas, dua janda itu tetap didakwa berkhalwat di Mahkamah Rendah Syariah Gua Musang.

2 comments:

KUREKURE COMEL said...

mmg hangat...smpai tertangkap tu..
ishhh2...

mabk.abubakar said...

Inilah golongan yang akan ke neraka jahanam.. semoga Allah buka pintu taubat utknyer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...