Feb 1, 2011

I GOT GREETING FROM PM?

Betoi aku habaq kat hang nie.. tak caya? meh aku tunjuk kat hang.. nie ha buktyinyer..

Add caption

Tu lah.. aku habaq kat tak caya.. hehehe.. anyway aku sungguh terharu.. walaupun aku pasti korang mesti dapat jugak kan..


DEMAM...

Actually, aku dah 2 hari demam.. dan disebabkan demam nie aku dah tak pie kerja semalam ngan hari nie.. huhuhu..mesti melambak kerja kat opis tu.. tapi apa nak buat.. redha jerlah.. semalam aku pie klinik.. doktor cakap aku demam urat.. pastu dia bagi MC..

Ubat-ubatan yang aku kena telan sampai demam aku baik..

ok lah.. nampak ubat tu.. dah sampai masa aku kena makan ubat.. see you then..





5 comments:

ken said...

dari system saje, bukana dari PM himself pun.. :)

mabk.abubakar said...

Yup..you are right! they choose randomly..

iwan_dextrous said...

hahah..ak dpt 2 kali lg...

mabk.abubakar said...

huhuhu.. tahniah iwan..

Miecyber said...

Get well soon...

Tempah isteri melalui laman web

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...