Mar 8, 2012

Thanks ChurpChurp..


Hari ni aku taknak share artikel/cerita gempak-gempak, aku just nak share dengan korang tentang gambar kat atas tu?

Alhamdulillah, firstly aku nak berterima kasihlah kepada ChurpChurp kerana telah memproses cash request aku.. dan aku nak bagi tahu pada depa yang cek tu dah selamat sampai kat aku..

Bagi new blogger, iniladalah peluang terbaik anda untuk buat side income.. tak perlua besusah payah..kalau berminat nak join ChurpChurp boleh register kat bawah ni..

And lastly..(setelah diingatkan oleh X Lupa Dot Com) aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada pembaca2 blog aku yang tak seberapa nih kerana sudi up traffic & click iklan2 yg ada dlm blog nih.. 








13 comments:

LiNda said...

syoknyer...nak kek hiro..:)

teratai said...

wah,tahniah! yang kita punya x gerak2...

hahafyza said...

wahh ! tahniah :D
sye taw nak letak churp-2 tu kt blog , hee ~ masih 0.00 jerkk . malu lahh >.< ! nak jugak , nak jugak

M@W@R Q@SeH said...

best le...tahniah...sy berabad le nk tnggu cashout...hehee

ratu zuleyqha said...

wahh ! tahniah, earning churp2 saya tak naik2 pon.. huhu =_='

TYNTHA LANA said...

Tahniah, simpan rezeki tu baik2 ea :)

burnkelana said...

thanks to all.. usaha "escalator" kejayaan.. hehehe

burnkelana said...

thanks to all.. usaha "escalator" kejayaan.. hehehe

X Lupa Dot Com said...

ehem..tak tengkiu pada org yng mengkelik ker...

Udinz.com said...

tahniah..share la kat sini sikit..hehe

beckhrooy said...

congrats bro

burnkelana said...

betullah "X Lupa Dot Com" thanks for ingatkan saya..

X Lupa Dot Com said...

la..admin ni..
tulusnya hati... semoga dimurahkan rezeki lagi..
oh ya..kalau bagi saya .. says.my lagi masyuk.. dalam setiap 2 minggu dah boleh cash out..terus direct dia bank in lagi...hehe.. shhh..bagi tau admin jer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...