May 28, 2011

Siapa Hebat Dapat RM567 juta!


Juara bagi edisi kali ini akan mengaut hadiah wang dianggarkan 126 juta euro (RM567 juta) manakala barisan yang kalah akan pulang dengan 73 juta euro (RM328 juta) dalam perlawanan dianggap final impian membabitkan dua gergasi tersohor. 

Jumlah keseluruhan kira-kira 200 juta euro (RM900 juta) ini juga difahamkan akan mencatat rekod baru sebagai hadiah paling lumayan dalam sejarah bola sepak.

Apa yang pasti final ini bakal menggegar ketika selera besar Wayne Rooney yang bertekad mahu mengatasi reputasi besar milik Lionel Messi dalam final kali ini selepas United tewas 0-2 pada 2009. 

Agak-agak koranglah , siapa yang akan menang? Anyway..jgn lupa tengok game nie pukul 2.45 pagi esok..

Wish you luck Man Utd!

9 comments:

masmurni said...

Man.U 5 vs Barca 2

mabk.abubakar said...

hehehe.. banyak tu masmurni.. tapi aku rasa Man Utd 3 Barcelona 2..

ain dzaya said...

entri utk mereka yg gila bola lanie...
hadoii~

cik azeya said...

go malaysia! hahah

Agus Salim said...

Terima kasih saja, semoga sukses selalu.

~ Cik Azz ~ said...

Glory3 MU...

MU forever...

ceewahhh...

padahal bukan tau pun nama semua player MU tu.. eksen je lebih saya ni... hehehe..

seperti biasa, awak tengok la dulu.. saya tengok result je.. Tak larat nak tengok bola pepagi buta ni.. huhu..

khairul said...

terlena smlm x sempat nk tgk

nasri said...

xglory dah... barca mmg giler control game.. counter MU asyik xmenjadi..sayang xcam biasa dorg main.. tp aku ske barca menang.. =)

mabk.abubakar said...

huhuhu.. man utd tewas lagi.. tapi aku memang respect lah kat barca.. diorang memang bagus bab control bola.. congrate to Barca..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...